100% natuurlijk

Om in één oogopslag duidelijk te zien of je met een 100% natuurlijk product te maken hebt, zijn Harmonie producten gecertificeerd door BDIH, ICADA en EcoControl. Dit zijn de meest gerespecteerde certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector. Alle controles worden uitgevoerd door een onafhankelijke instelling.

Je kunt er met een gerust hart van uit gaan dat je een 100% natuurlijk en duurzaam product in handen hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten!

        

Is Harmonie duurzaam?

Zeker weten, want alle Harmonie producten zijn geproduceerd met respect voor de planeet. Bij de productie wordt geen gebruik gemaakt van synthetische en van genetisch gemodificeerde grondstoffen. Alleen natuurlijke grondstoffen die om die reden 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dus met het gebruik van Harmonie producten zorg je dat er geen troep via het afvoerputje wegvloeit naar de oceaan en dat alle producten die je gebruikt door de natuur afbreekbaar zijn. Tegelijktijdig wordt je huid verzorgd met het beste uit moeder natuur. Bovendien worden de ingrediënten en het eindproduct niet op dieren getest. Volgens ons wordt iedereen daar gelukkig van.

Harmonie vrij van microplastics

Vind je net als Harmonie het groeiend plastic probleem wereldwijd zorgwekkend? Harmonie Skin Care producten zijn dan ook gegarandeerd vrij van microplastics. We zijn ook trots dat wij het logo ‘Zero plastic inside’ mogen voeren. Het logo maakt in één oogopslag duidelijk dat het betreffende merk gegarandeerd 100% plastic vrij is!

‘Lees meer over Zero plastic inside’

Harmonie denkt aan onze bossen

Wist je dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos wereldwijd verdwijnt? De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Door FSC te gebruiken, draagt Harmonie en dus ook jij, direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

‘Voor het hele ‘bossen’ verhaal’