Oliën

Vette, plantaardige oliën – (meestal) geperst uit vruchten van planten, zoals zaden, noten en bloemen – voeden je huid op de meest pure manier en laten je stralen als nooit te voren. Natuurwetenschappers hebben bewezen dat plantaardige oliën jouw huid het meest benaderen. Ze vertonen namelijk soortgelijke vetzuren en bouwstoffen, waardoor deze voedingsstoffen gemakkelijk opgenomen worden en vrijwel direct hun werk kunnen doen.

HARMONIE BIOLOGISCHE PLANTENOLIËN

Naast essentiële vetzuren bevatten de meeste plantaardige oliën ook antioxidanten. Deze stoffen zijn belangrijk om jouw huid te beschermen doordat ze de vrije radicalen neutraliseren. We hebben allemaal te maken met vrije radicalen, want dit zijn agressieve factoren uit jouw omgeving. Denk aan vervuiling door de centrale verwarming en het verkeer, maar ook aan schadelijke UV stralen. En wat te denken van stress!

Plantaardige oliën zijn makkelijk in gebruik en hebben bovendien geen conserveringsmiddelen nodig aangezien bacteriën en schimmels er niet graag wonen.

Wij adviseren om een biologische plantaardige olie naast je gebruikelijke huidverzorgingsproducten te gebruiken. Een absolute must, want het zorgt volgens ons voor Dé perfecte natuurlijke huidverzorging.

Enkele redenen om voor een olie te kiezen?

  1. Gebruik een olie bovenop je gezichtscrème voor extra hydratatie als je huid droog en trekkerig aanvoelt. Hierdoor voed je je huid, maar zorg je ook dat het vocht van je gezichtscrème niet zomaar ‘oplost’.
  2. Het verwijderen van (waterproof) oogmake-up wordt kinderspel.
  3. Als vervanging van een bodylotion of doe een paar druppels bij je bodylotion en/of badwater en je lichaam wordt weer zo zacht als een babyhuidje.
  4. De huidjes van je kinderen zullen je ook dankbaar zijn.
  5. Plantaardige oliën zijn geschikt voor de meest gevoelige huid. Zonder troep en parfum, dus ook voor een teer babyhuidje.
  6. En wat te denken van een haarkuur masker tijdens je slaap? Je haar wordt weer zijdezacht na zo’n verwennerij.

Zoals je ziet zijn de manieren om een goede biologische olie in combinatie met je huidige huidverzorgingsproducten te gebruiken talloos.

Harmonie heeft een prachtige serie ontwikkeld met de meest pure oliën beschikbaar op aarde. We hebben de hele wereld afgereisd op zoek naar de meest bijzondere oliën. Alleen een vleugje natuurlijke vitamine E is toegevoegd (met uitzondering van Jojoba olie), om de olie langer houdbaar te houden. Je kunt dus heel lang genieten van één van de heerlijke Harmonie oliën. Ontdek onze Harmonie biologische plantaardige oliën zelf.